Thursday, July 1, 2010

NIKE SKYPOSITE

mase aku baru blk from keje, ak usha keliling gak la cari kasut sbab kasut aku yg lame da sezen la pulak, cadang awal2 aku nak carik sneakers la, nak bawak berjalan......

cerite pasal kasut ak mmg suke giler ngan kasut, keje lame sikit ingat mau beli semue kasot yg patut ade, setakat nie da ade 2 jenis la, 1 for each type, leather and running shoes, aku mmg memilih quality so kasut memang beli agak jarang2 la, koyak la pakcik tiap kali mau beli kasut sampai 3 4 ratus....

cakap pasal quality plak kdg2 xtentu jugak, sbb mase aku still student aku beli la kasut paling mahal aku pernah beli mase tu tapi hampeh tak sampai setahun tapak cabut, nak kate cap ayam die ade tanda right kt situ, maybe sebab die leather die tak tahan kene air kot, da kene air aku pi jemoq plak tu, tapi pape pon ak tetap pilih bende berkualiti jugak, muahaha.....

owh, mase ak baru blk berkeje aku usha kasut nie kt internet tapi Malaysia takde dalam region delivery daa....sedih gak la, usha sat kasut pe




nike skyposite name diberi, bagi aku menarik la, high cut plak tu, aku tak pernah ade high cut, tapi cam style gak kalo kene gaye......

last2 aku beli kasut nie jek, bole la 2 dlm 1, leh bawak berlari n jln2, aku touch up sikit lace die aku kasik tukar color kuning



nike lunarglide plak yang nie, kasut aku warne merah, tapi carik gambar tak jumpe la plak, comfort gle, cushion memang kaw2, makin lame pakai rase makin ringan, and cushion die hug kaki so rase cam fit jela ble pakai.....

nanti aku usha2 update kasut lagi kalo ade yang menarik mengikut tekak aku, aku update kt sini....

hasta luego

No comments:

Post a Comment