Sunday, September 26, 2010

Cuddly Shoe.....

Beberapa hari lepas ada surf internet dan few website(sneakers la for sure, wa memang gile sneaker kan) dan aku terjumpa benda nie, memang cute, dan bagi aku design die memang extreme, cuba gak carik detail pasal kasut nie tapi tak jumpe la, takpe la kite cuci mate je da la tengok mende nie







xsilap aku design cenggini normally bukan dari brand tu nye design la, tapi ade cam customizer yang agk handal wat bende2 camni, and di approve by brand tu gak
so untuk bear nie di design oleh Jeremy Scott, carik la sendiri sape die, malas aku nak cari(sume bende nak bersuap payah jang oii....)

lagi satu gambar...