Friday, July 9, 2010

World Cup 2010 Finale

Sekarang da tinggal perlawanan akhir antare holland n spain. Bg ak agak cam roller coaster la sikit kali nie nye world cup. Team2 yg konon nye star da bungkus and underdog cam uruguay leh sampai semi. Normally memang awal2 grouping nye match aku sokong underdog sebab bes gile tengok diorang fight for their home pride.

Kali nie mau review sikit pasal kasut yang due org ayam tambatan akan pakai dlam final nanti. Owh, bola world cup pon aku dengar skarang banyak da kene kutuk n review diorang kebanyakan xbes la pasal bola nie, tapi len mase la aku review bola nie. Semalam aku bace NASA pon siap keluar komen pasal bola nie. Gile ahh....

Wihout further a do.....

1st akan direview:
Boot Wesley Sneijder
Untung lor bile jadik star player boot pon siap ad initial sendiri lagi

boot memang di design untuk speed, so mane2 player defend or gk 2 xpayah la berangan. buang karan jek ngabih duit semate2 nk nampak cambest pdahal xd function pon.
name pulak lupe nk kasik: NIKE VAPOR SUPERFLY II ELITE(ELITE 2 pon mmg mlambang kan untuk football elite shj ok)
memang ade 1 jenis stud selection jek untuk Firm Ground.
berat hanye 230g(xsilap aku ade boot lg yg lbih ringan tapi bkn dari Nike)
ade 3 pilihan warne iaitu: Metallic Mach Purple/Black/Total Orange.

nak cite pasal technical data rase nye korang pon bukan kesah, janji kalo sedap pakai takde korang nak kesah kan. Pasal harge pulak agak semput la sikit kalo aku nak quote harge kat sini, kalo berminat pegi la usha kt kedai2 berdekatan. Selain WS10, Ronaldo n Drogba wearing same boot for FIFA 2010 World Cup nie k.....







2nd to review:
David Villa
Kalo da men forward antare aspect penting ialah speed so boot nie pon untuk si pemakai yang ingin kan lebih kepantasan(ayat skema...)
Adidas f50 Adizero TRX FG
selection stud ialah firm ground (boot yg mementingkan speed nie kebanyakan sebab design stud untuk elak slip mase nk accelerate pe sume so aku rase mmg jenis cam2 jela kot yg ade)
It will feel like your 2nd skin blah blah blah(technical data) yg panjang( aku boleh review ngan techical data sekali tapi bg aku bile da tau techical term nak kene tau pe bende tu pulak so panjang citer jadik nye nanti)
weight die ialah 165g(masih ade yg lebih ringan ok)
pilihan warne Black n Sun(ade Chameleon Purple gak rase nye)


No comments:

Post a Comment